Interieur van a tot Z(izo)

Het complete plaatje

ZiZo Interieur is de geschikte partner voor uw nieuwe interieur.  

De klinkers in onze naam staan voor ‘interieur’ en ‘ontwerp’. Kortom, voor een all-in formule.

Wij verwelkomen u dan ook graag in onze toonzaal om uw project in detail te overlopen. Op basis hiervan wordt door ons een 3D-simulatie gemaakt, waardoor u heel snel een levensechte voorstelling van het resultaat krijgt! Op basis van uw opmerkingen voeren wij probleemloos de nodige aanpassingen uit. Zo komen we samen tot een gedetailleerd project, dat uw interieurdroom tot in het kleinste detail weerspiegelt!

 

Vervolgens gaan we aan de slag in ons atelier, waar ons computergestuurd machinepark een snel en nauwkeurig productieproces garandeert. Eveneens wordt de plaatsing enkel door eigen mensen uitgevoerd, die op de afgesproken datum de plaatsing met oog voor detail uitvoeren.

 

Dit alles wordt steeds door de zaakvoerder opgevolgd, die eveneens uw aanspreekpunt is voor al uw vragen. U krijgt bij ZiZo Interieur dus steeds de beste opvolging en communicatie.

Ook aannemers doen probleemloos een beroep op onze diensten: ze zijn zeker van een afgewerkt resultaat, zonder enige coördinatie van hun kant!

  

Vakmensen

De zaakvoerder en de meestergast van ZiZo Interieur vormen een ijzersterke kwaliteitsgarantie. De ene was zeven jaar lang eigenaar van een keukenwinkel, en kent dus perfect alle trends en merken. De andere heeft vijfentwintig jaar ervaring in interieurinrichting. Die samenwerking, in combinatie met een modern, computergestuurd machinepark, levert alleen maar de beste resultaten op.